Cane-Line

Viser 1 resultat

High end-terrassemøbler fra Cane-Line

Huset Nordic Nature på havnen i Ebeltoft – blot en times kørsel fra Aarhus og Randers – fører nøje udvalgte terrassemøbler fra Cane-Line. Det danske brand har i mere end 30 år designet komfortable og elegante møbler med fokus på kvalitet og funktionalitet.

“Life made comfortable” er hele essensen i ​​Cane-line. Over hele verden er Cane-Lines mission den samme; at gøre livet behageligt og skabe værdi for livet og de steder, hvor vi slapper af.

Cane-Line er et socialt ansvarligt brand og lever dermed op til Huset Nordic Natures høje krav til bæredygtig produktion og materialevalg.

Ud over et eksklusivt udvalg af terrassemøbler fra Cane-Line rådgiver Huset Nordic Nature i Ebeltoft ikke langt fra Aarhus og Randers også gerne om valg og vedligeholdelse af terrassemøbler.

Gennem vores mange års erfaring med boligindretning og salg af terrassemøbler ved vi, at det er vigtigt at finde de helt rigtige møbler til terrassen, så vi går aldrig på kompromis med vores udvalg og kvalitet.

Med eksklusive terrassemøbler fra Cane-Line skaber du en atmosfære præget af stil og elegance på terrassen. Gå på opdagelse i vores spændende butik på havnen i Ebeltoft, som kun er en times køretur fra Randers og Aarhus, og få en eksklusiv indretning på terrassen.