Skagerak

Viser 1–48 af 64 resultater

Skagerak (tidligere Trip Trap)

Siden 1998 har vi i Carl Blochsgade 39 repræsenteret Skagerak som en konceptbutik. Nu er tiden kommet til et sceneskifte, og navnet er ændret til Huset Nordic Nature, som ligger på havnen i Ebeltoft – blot en times kørsel fra Aarhus og Randers.

Kollektionen fra det tidligere Trip Trap, nu kaldet Skagerak, er dog stadig vores hjerteblod. Det er i udstillingen i hus og have, at du finder alle de klassiske serier som Drachmann, Selandia, Grenen, Vendia og naturligvis den omfattende Oceanserie, der i dag med sine mange variationer, kan indpasses i både de helt klassiske haveanlæg og på den strømlinede terrasse.

Havemøbler fra Skagerak er sommer

Skagerak, tidligere kaldet Trip Trap, havemøbler er for mange mennesker indbegrebet af sommer, og her i butikken i Ebeltoft tæt på Randers og Aarhus har vi stor kompetence og erfaring og derfor vil vi kunne rådgive frem til den bedste løsning. Da vi stort set har alle produkter udstillet, vil det også være muligt at få vished for, om de møbler, der ser komfortable ud på billeder, også er det i virkeligheden.

Vi bringer naturligvis møblerne ud både i Ebeltoft, Randers og Aarhus, og er der gamle møbler, der skal med på genbrugsstationen, er det også noget, som vi er klar til at tale om.

Skagerak kollektionen består af møbler, der forventelig vil kunne holde i generationer – så kom ind og se, hvad vi har at byde på. Husk at med Skagerak, kan du og din familie disponere over møbler mange år frem i tiden.