OM HUSET NORDIC NATURE

Huset Nordic Nature er en livsstilsbutik, som forhandler relativt få, men til gengæld meget nøje udvalgte produkter, der i design, holdning og materialevalg alle kompletterer hinanden smukt. Tilsammen repræsenterer de produkter, vi har valgt ud, en stærk oplevelse af kvalitet og godt design.

Varerene i vores sortiment repræsenterer en etik og en holdning til miljø og bæredygtighed, der lever op til de krav, som vores kunder stiller. Det er simpelthen et krav til de leverandører, vi har valgt ud. Med god samvittighed kan man besøge butikken og lade sig friste af vores skønne produkter.

DESIGN DER HOLDER

Vi håber, at vores hjemmeside vil give et så inspirerende og appetitlig indtryk, at man uvilkårligt får lyst til at besøge vores butik, så vi her får lejlighed til at leve op til et af vores statements; ”vi handler i virkeligheden”. Vi ønsker, at tilkendegive en holdning til vores kollektion, hvor vi aktivt vælger leverandører fra og til, så vi altid kan fastholde den højeste standard, både med hensyn til miljø og med hensyn til design. Kald det bare banalt, men vi prioriterer, ”design der holder”.

MORSØ

Desuden har vi i haven udstillet forskellige bålfade og Hurtigkarl udendørspejs, og ikke mindst Morsø Forno ovnen, som er den meget smukke pizzaovn, der blev introduceret i 2012. Gennem sæsonen vil der på udvalgte dage blive serveret pizzaer. Ovnen opvarmes og efter ca. 35 min., når ovnen en temperatur på 300 grader. Bagetiden for en pizza er blot 4 min. – så pludselig går det løs, og der serveres pizza i haven.

SKAGERAK

Skagerak kollektionen består af alle de kendte klassiske serier; Drachmann, Selandia, Grenen, Vendia og Ocean, men der er naturligvis også de mange nyere serier samt spændende enkeltprodukter. Alt er udstillet i inspirerende miljøer, som giver gode idéer til din personlige indretning.
Vi har naturligvis også den store kollektion af plejeprodukter fra Trip Trap Woodcare, her er sæber, olier, maling og lak såvel til inde som ude.