OM HUSET NORDIC NATURE

Huset Nordic Nature er en livsstilsbutik, som forhandler relativt få, men til gengæld meget nøje udvalgte produkter, der i design, holdning og materialevalg alle kompletterer hinanden smukt. Tilsammen repræsenterer de produkter, vi har valgt ud, en stærk oplevelse af kvalitet og godt design.

Varerene i vores sortiment repræsenterer en etik og en holdning til miljø og bæredygtighed, der lever op til de krav, som vores kunder stiller. Det er simpelthen et krav til de leverandører, vi har valgt ud. Med god samvittighed kan man besøge butikken og lade sig friste af vores skønne produkter.

HISTORIEN OM HUSET NORDIC NATURE

Butikken startede i 1998 som en del af Skagerak koncernen, og den repræsenterede på daværende tidspunkt Skageraks kollektion af trægulve, loftstrapper, pleje- og rengøringsprodukter, havemøbler, indemøbler, gave- og dekorationsartikler. Omkring 2003 blev butikken skilt ud og gjort til en del af Skageraks Franchisekæde, og siden 2005 har butikken været drevet af Mogens Holmriis sammen med en stærk og kompetent medarbejderstab.

Tiden er nu en anden, og lysten til at få en højere grad af selvstændighed er årsagen til, at vi vælger, at slippe de helt nære bånd til Skagerak og søge en højere grad af frihed i forhold til de muligheder, der er indenfor franchise systemet.

Der er vores ambition fortsat at være den største forhandler af Skageraks fulde kollektion, men vi har nu også mulighed for at få andre stærke brands ind i butikken. Udviklingen har været på vej i nogle år, og flere brands har allerede fundet vej ind i udstillingen, hvilket blandt andet betyder, at forretningen i dag har landets største udstilling af Morsø Brændeovne.

DESIGN DER HOLDER

Vi håber, at vores hjemmeside vil give et så inspirerende og appetitlig indtryk, at man uvilkårligt får lyst til at besøge vores butik, så vi her får lejlighed til at leve op til et af vores statements; ”vi handler i virkeligheden”. Vi ønsker, at tilkendegive en holdning til vores kollektion, hvor vi aktivt vælger leverandører fra og til, så vi altid kan fastholde den højeste standard, både med hensyn til miljø og med hensyn til design. Kald det bare banalt, men vi prioriterer, ”design der holder”.

MORSØ

Desuden har vi i haven udstillet forskellige bålfade og Hurtigkarl udendørspejs, og ikke mindst Morsø Forno ovnen, som er den meget smukke pizzaovn, der blev introduceret i 2012. Gennem sæsonen vil der på udvalgte dage blive serveret pizzaer. Ovnen opvarmes og efter ca. 35 min., når ovnen en temperatur på 300 grader. Bagetiden for en pizza er blot 4 min. – så pludselig går det løs, og der serveres pizza i haven.

SKAGERAK

Skagerak kollektionen består af alle de kendte klassiske serier; Drachmann, Selandia, Grenen, Vendia og Ocean, men der er naturligvis også de mange nyere serier samt spændende enkeltprodukter. Alt er udstillet i inspirerende miljøer, som giver gode idéer til din personlige indretning.
Vi har naturligvis også den store kollektion af plejeprodukter fra Trip Trap Woodcare, her er sæber, olier, maling og lak såvel til inde som ude.

VINCENT SHEPPARD

En ny stor leverandør til HUSET HOLMRIIS er den belgiske producent Vincent Sheppard. Vincent Sheppard har en omfattende kollektion af møbler vævet i den klassiske Lloyd Loom stil, som er spundet papir, der er viklet om en kerne af ståltråd. Lloyd Loom møbler er velegnede til overdækkede terrasser, havestuer og indenfor, der hvor lethed ønskes i indretningen. Der findes desuden en møbelkollektion, der er fremstillet i vejrbestandigt materiale, og som således vil kunne stå udenfor hele året.